Skip to content Skip to footer

Testimoniale

Pe Oana am cunoscut-o intr-o perioada tulbure si neclara, in care ma adaptam unei situatii diferite de toate cele intalnite pana atunci. Imi rasuna si acum in minte intrebarea ei: Ce ai nevoie sa-ti aduci in viata acum? si oricand aud melodia ei preferata de pauza, este ca si cum am fi pe zoom si stralucirea ochilor ei ma face sa vad si ce nu vad.
Din ziua de 4 aprilie 2020, am stiut ca sunt unde trebuie sa fiu si ca am la indemana cea mai benefica metoda de a ajunge cat mai sigur si rapid la cauza, de a lasa motivele si de a-mi lua inapoi puterea personala. Si nu m-am inselat! Oana este intruchiparea celor cei O, care i-am descoperit in unul dintre procesle mele – oricand, oriunde si oricum!

Am parcus sub indrumarea ei doua workshopuri- Hello Points si Creative Practice, in urma carora am obtinut certificarea Points of You® Explorer si Points of You® Practitioner. Alaturi de ea si comunitatea POY am dat un alt sens cuvantului joc si joaca. Am descoperit o tehnică noua care m-a ajutat sa vad noi perspective, sa ma intalnesc mai profund cu gandurile si emotiile mele, sa privesc din toate perspectivele o situatie si mai presus, sa vad ca bucuria neconditionata de a fi, a face si a avea era ascunsa … si a fost nevoie de abilitatea ei de facilitator sa faca sa iasa la suprafata tot ce dosisem ani intregi. Ea spune ca nu face magie, dar ce face este magic pentru oricine isi doreste sa traiasca fiecare zi ca prima zi din viata lui.

Ca Master Practician de Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching, Practician Points of You® si Trainer de NLP duc aceasta magie mai departe, iar prin pasiunea si dedicarea mea pun oamenii în contact cu puterea lor, ii asist să obțină ce își doresc si sa traiasca o viata care merita traita!

Simona Alexandrescu – Master Practician de Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching, Practician Points of You® si Trainer de NLP

Pe langa jocurile de coaching pe care le-am indragit de prima data cand le-am vazut, avea sa vina si un sprijin neasteptat pe care l-am gasit in Oana.
Ultimele luni au fost fost pline de incertitudini pretutindeni, pentru mine insa a fost perioada in care am reusit sa cresc si sa ma asez mai bine pe directia pe care am pornit cu cativa ani in urma. Iar Oana a avut o contributie majora in acest sens, oferindu-mi incredere, parteneriat si mentorat. Admir comunitatea pe care a reusit sa o creeze si mai ales sa o creasca intr-o perioada in care parea ca totul va stagna. Oana, ma inspiri prin ceea ce esti si reusesti sa creezi, si multumesc pentru sustinere.

Delia Vatamanu – Master Practitioner Coaching with NLP (Neuro-Linguistic-Programming), Time Line Therapy™, Hypnotherapy, Certified Practitioner POINTS OF YOU™

Beneficiile specifice dobândite:
Am descoperit-o pe Oana Niculae cu încântare și multă încredere. M-a convins încă de la prima interacțiune (deschisă, jovială, profesionistă) de eficiența metodei POY și a sa ca formator. Mi-a mijlocit accesul la o tehnică ce mi se potrivește ca o mănușă și pe care o pot valorifica atât în ședințele de psihoterapie cât și în cele de grup sau training. Mi-a fost ușor să mă las condusă de ea în interiorul meu unde am regăsit părți pierdute din copilăria mea, părți care o dată conștientizate, am simțit că mă întregesc și mă vindecă. Am recâștigat accesul la joacă și jovialitate, acces pe care singură mi-l blocasem la un moment dat al vieții copilăriei mele. Îi sunt recunoscătoare din plin!

Feedback despere eficiența abilităților tale de mentorat și coaching:
Colaborarea cu Oana este una extrem de rodnică. Rar îmi e dat să întâlnesc oameni în care competența profesională și modul frumos de a face relații se împletesc atât de cursiv și autentic. Oana este extrem de atentă atât la nevoile clientului său cât și la fiecare informație pe care o poate valorifica în beneficiul acestuia. O recomand cu căldură și încredere deplină!

S.S. – psiholog, psihoterapeut, trainer

Beneficii sesiuni ocazionale din 2017 pana in present: claritate, mai multa perseverenta, mai multa incredere – in altii si in mine
Abilitatile Oanei: abilitatea de a vedea dincolo de aparente si ziduri, abilitatea de a pune intrebari dificile cu blandete, de a inspira prin puterea exemplului, de a sustine procesul de cautare si intelegere al celorlalti si de a crea un spatiu sigur pentru acest proces.

Laura Andronescu – Chief of Neuro-Changing Training & Managing Director Alternative Training

In urma sesiunilor de coaching cu Oana, am reusit sa-mi vad cu o mai mare claritate care-mi sunt punctele mele forte si cum sa le valorizez, sa am o alta perspectiva a ceea ce vreau sa devin si a cee ace vreau sa realizez in business. Metaforele vizuale m-au ajutat extrem de mult sa ajung la esenta unor emotii care imi erau obstacole cat si la cele care m-au determinat sa actionez.
Discutiile cu Oana m-au facut sa vad cu claritate ceea ce mie mi se parea imposibil. Am simtit-o foarte aproape, sprijinindu-ma in demersul meu de a imi croi propriul drum, ca un mare suport, oferindu-mi spatiul in care m-am simtit libera sa imi descopar cele mai indraznete visuri si temeri deopotriva.
Un coach cu o profunzime rara, cu o mare abilitate de a ajunge la esenta. Are un mod sensibil de a ma orienta spre ceea ce este valoros si important de descoperit la mine.

Anca Gheorghiu – Busness Trainer&Coach, Consultant @ Markant Consult

”Dupa o perioada de cautari si evaluare a ofertei de coaching si mentoring de pe piata din Romania, surprinzator si inedit intr-o egala masura, am descoperit participand la un workshop de invatare experimentiala mai intai profesionistul, adica pe Oana Niculae si mai apoi am aprofundat instrumentele Points of YouTM.
Sesiunile de coaching si mentoring cu Oana au fost revelatoare pentru mine inca de la inceput pentru ca au deschis perspective neexplorate pana atunci pentru a urma o cale pe care am bandonat-o constient, in ciuda intuitiei si chemarii personale. La acest rezultat au contribuit, in opinia mea, atat deschiderea Oanei de a crea spatiul de explorare si intimitate, a asculta si contine contextul meu, dar mai cu seama abilitatile ei de a adresa intrebari tintite si cuprinzatoare pentru a explora teritoriile senztive si foarte personale. Am apreciat in mod particular la Oana abordarea integrativa a procesului, anume parcursul de explorare a aspectelor emotionale, mentale, comportamentale si chiar la nivel spiritual intr-o maniera integra, cu respect si empatie care conduc catre actiuni concrete de transformare si crestere personala.
Parcursul meu nu s-a incheiat inca, rezultatele concrete le observ in fiecare actiune pe care o fac.Apreciez si sunt recunoscatoare Oanei, ca om si profesionist pentru ca ma insoteste cu rabdare pe acest drum.”

Teodora Ioana Dragne – Facilitator, Career Coach, Consilier Dezvoltare Personala , @ Career Path & Aspire Personal Development Community.

Beneficii specifice: Am capatat claritate in ganduri si descoperirea de aspecte care imi stateau in cale si nu stiam sa le verbalizez in discutiile coaching-wise.
Am livrat workshop-uri mai fluente si relevante pentru participanti, ca rezultat din sesiunile de mentoring.

Feedback despre eficienta abilitatilor tale: Imi plac stilul tau lejer si neasteptat de precis, care genereaza momente de „aha” si nu te lasa sa pleci fara macar o noua perspectiva asupra provocarii pe care o aduce clientul. Ai o putere de invidiat de a sta pe un drum cu persistenta si de a privi cu curiozitate si asteptare pozitiva si increzatoare ce o sa fie dupa colt. Cresti cu rabdare si generozitate o comunitate frumoasa de practicieni, ca un gradinar care stie sigur ce flori vor fi in curtea palatului, desi din afara poate parea ca este doar iarba si niste rasaduri.

L.S. – Coach & Trainer

Am început colaborarea cu Oana pe la începutul anului 2019, mai întâi prin participarea mea la training-urile specifice de specializare pentru nivelurile 1 și 2 din Academia Points of You, eu având deja specializare și acreditare ACC, ICF, ca și coach .

Odată cu nivelul L2, am intrat în zona de mentorat. Recunosc că am “folosit-o” ca mentor nu doar pe tematicile specifice Points of You, ci de câte ori am avut nevoie pe zona de coaching pur.

În creșterea și dezvoltarea unui coach e foarte important ca acesta să aibă un mentor cu care să lucreze, limitările auto coaching-ului fiind evidentă pentru orice profesionist din domeniu.

Eu, fiind mai nonconformistă în rolul de client mi-a fost dificil să găsesc o persoană care să fie perfect potrivită pentru mine. Asta până la Oana. Am apreciat de la început (și încă o fac constant) abilitatea ei de a fi acolo pentru mine, fără a fi prea presanta. Abilitatea ei de a conține spațiul pentru dezvoltarea mea, de fiecare dată când am avut nevoie. Răbdarea și atenția blândă cu care mi-a tratat disparițiile bruște din zona profesională, căldura cu care m-a primit de fiecare dată înapoi.

Profesionalismul și obiectivitatea (coach position) cu care abordează întâlnirile noastre, modul subtil de empowerment, fără a fi un cheerleader fără substanță. Râdem, glumim, dar facem treabă. Creează mediul acela de siguranță în care simt că e okay să nu mă ascund, să nu caut scuze, ci să mă descopăr și să construiesc mai departe în această minunată profesie, care, aduce cu sine mult lucru personal. Apreciez încrederea ei absolută și sinceră în capacitățile mele, de multe ori mai mare decât cu am eu în ceea ce mă privește.

Am mai avut mentori la viața mea, unii formali, alții mai puțin formali, dar pot să spun cu mâna pe inimă că Oana e cea care a “rezistat” cel mai mult alături de mine și pe care mi-o doresc în continuare. Încă avem treabă de făcut lucruri de descoperit oportunități de explorat și de construit.

Închei spunând doar că sebpare că e mult mai dificil de pus în cuvinte toată valoarea pe care o simt din acest parteneriat. Sper totuși că transpare măcar o mică parte.

Alina Ioana Pop – Solution Focused Coach l Points of You Practitioner