Viziune

Liderii de astazi sunt noii educatori ai societatii!

Integritatea, respectul, influentarea prin exemplul personal, empatia, abilitatea de a asculta, de a conecta informatii si oameni si de a genera sisteme inovatoare ce urmaresc implinirea personala si profesionala sunt trasaturile acestor noi lideri.
Cred ca multi dintre noi resimtim acum trecerea de la oportunism si business tranzactional catre onestitate intelectuala, evolutie sistemica si responsabilitatea educationala a mediului de afaceri la nivel global. Rolul liderului de astazi, si de astazi inainte, este mult mai transparent si responsabil in ceea ce priveste impactul si influenta pe care le aduce prin prezenta si contributia personala si profesionala.
Cu totii construim acum structura acestei noi societati, o lume matura, interdependenta, onesta, evoluata. Si o construim din propriile noastre alegeri!

Misiune

Cred ca succesul nu este un dar oferit la nastere, ci un proces activ de imbinare cu sens a abilitatilor, cunostintelor, efortului, mentalitatii si obiectivelor extrase din viziunea ta de succes. Prin urmare, vad succesul ca o consecinta a vointei tale de a trece prin acest proces, pentru ca totul se poate invata.

Scopul meu profesional este acela de a-ti facilita trecerea prin acest proces, de a iti oferi incredere si structura la fiecare pas, de a te evoca atunci cand tensiunea cresterii creaza presiune, de a-ti cataliza punctele fierbinti de intalnire cu provocarile inevitabile, de a te antrena sa-ti atingi etapele succesului tau, pentru ca totul se poate invata.

Valori

Valorile sunt, pentru mine, declaratii de promisiune si atribute fundamentale. Ele formeaza structura esentiala a prezentei mele si a spatiilor pe care le creez si ofer. Nu sunt adepta separatismului dintre personal si profesional cand vine vorba de valori, am convingerea ca suntem aceiasi si doar atentia noastra este calibrata la frecventa contextului in care ne aflam.

Respectul este definitoriu, este un “trebuie” :), oricand si oriunde. Sinonimele acestuia sunt doar variatiuni fine: etica, adevar, dreptate, acceptare, asumare, iubire. Este egalitatea, confirmarea de valoare si unicitate necesare unui parteneriat intern de roluri si a unui parteneriat extern, intre noi oamenii.

Compasiunea este sentimentul de intelegere pe care-l aduc in relatii, il aduc fata de ritmul si diferitele stiluri de comportament si convingeri. Cred cu tarie ca acest sentiment de intelegere, fata de noi si fata de ceilalti, este cel mai important dintre toate, pentru ca este sentimentul care naste curajul, acela de a fi vulnerabil, de a cere si a oferi ajutor, de a actiona, de a refuza cinstit, de a imbratisa onest, de a avea incredere, de a asculta, nu doar auzi, de a vedea, nu doar a privi.

Self-expression sau sa te oferi pe tine insuti, sa fii cine esti 🙂 este spatiul de libertate, spatiul de creativitate, de inovare si de diversitate unic. Este ceea ce incurajez cu multa curiozitate prin orientarea activa catre viitorul pe care vrei sa-l construiesti.  Este ceea ce incurajez cu multa curiozitate prin intrebarea: “Cine vrei sa devii?” Este filonul prin care curge bucuria creatiei in viata.

Invatarea continua si descoperirea de sine, de ceilalti, de nou, de asocieri, de raportul de influenta micro si macro, toate acestea imbinate cu aptitudinile noastre naturale le consider datorii fata de sine – cred ca venim pe lume cu un bagaj de talente si inclinatii si datoria noastra este sa le slefuim si sa le oferim. Este, de asemenea, ceea ce incurajez si cultiv in spatiile oferite, sa invatam, sa descoperim si sa cream in fiecare etapa de viata in care ne regasim si, in acelasi timp, sa intampinam cu intelegere cine suntem in fiecare etapa noua.

Buna! Sunt Oana Niculae!

Ma regasiti in whatsapp cu mesajul “We are our creation”
Dupa mai bine 20 de ani petrecuti in zona antreprenoriala, am gresit si esuat suficient cat sa invat propria-mi cale.
Dupa mai bine de 10 ani de self-development, am inteles rolul responsabilitatii, al asumarii propriei vieti, al nevoii de invatare continua si al nevoii de a contribui cu respect prin exemplul personal.
Dupa mai bine de 6 ani, in mod natural si cu maturitate, a venit momentul extinderii experientelor Points of You® din zona de training catre intalniri si programe dedicate antrenarii abilitatilor manageriale. Am ascultat aceasta nevoie de extindere nu doar in mine, dar si prin bucuria si atentia celor ce-au participat, de la 2000 de suflete m-am oprit din numarat, la diversele intalniri facilitate in tara, cele internationale, fata in fata sau online.
Sunt momente in cariera noastra in care stim, simtim, intelegem ca este necesar sa depasim granitele propriului confort personal si profesional, propriului succes, propriilor recunoasteri si sa ne extindem, sa cream alte sisteme generatoare de valoare.
Va doresc sa traiti cel putin o data in viata acest sentiment de: “Am reusit! What’s next?”. Respectul fata de viata si fata de efortul depus, alaturi de credinta-mi personala ca viata trebuie traita, nu repetata, ma invita sa creez in continuare spatii de crestere, sa conectez experienta si expertiza cu noi scopuri si sa sustin procesele de evolutie ale noilor lideri ce va sa vina.
Esti tu acel nou lider?

Bio:

• Certified Leadership & Executive Coach
• Antreprenoriat din 2000
• Manager și Country Leader Points of You® Romania din 2014
• Expert Facilitator Points of You®
• Trainer Points of You® Academy
• Mentoring pentru comunitatea profesionistilor certificati Points of You® Romania
• Transformational coach (inside-out change)
• Business coach
• Creator si facilitator de programe
• Co-autor
• Speaker
• Partener EMCC
• Partener ICF Romania

Formare:

• Formare in Coaching - Academia de Coaching
• Master Coach - Academia de Coaching
• Turning Point Program Points of You®
• Comunicare relationala metoda ESPERE
• Curs baza si avansat ThetaHealing
• Metoda Silva
• Judy Weiser - Master Class PhotoTherapy
• Peste 15.000 ore de self-study in ultimii 10 ani…si calatoria continua zilnic

Aboneaza-te la newsletter

Primesti ultimele articole