Skip to content Skip to footer
Business Mentoring

Dubleaza-ti rezultatele financiare in urmatoarele 12 luni!

Atentie, nu este vorba despre rezolvari magice si secrete bine pazite – daca asta cauti, nu sunt persoana potrivita. Ce-ti propun sa dezvoltam impreuna sunt initiative congruente smart care genereaza rezultatele asteptate, in mod personalizat si folosind un modele de crestere structurat si deja testate!

De fapt, pentru a-ti dubla vanzarile profitabile in urmatoarele 12 luni, nu este necesar sa muncesti dublu, ci ai nevoie sa imbunatatesti concret 20% din indicatorii cheie, iar efectul compus face restul de treaba!

Solicita acum o sesiune gratuita de mentorat din care pleci cu cel putin o solutie aplicabila generatoare de o astfel de crestere in vanzari!

Cum stii daca este pentru tine aceasta intalnire?

Esti probabil antreprenorul elicopter implicat in operational in stil micromanagement, sau “pompieristica” in limbaj popular, care ajunge sa ia decizii reactive in loc de implementari strategice coerente – acest stil nu ajuta, din contra, erodeaza treptat credibilitatea si calitatea. Esti de obicei implicat si in roluri de executie, livrare sau productie si ajungi sa lucrezi 12 ore pe zi…poate si mai mult. Declarativ, ai si urmaresti obiective clare de business, insa sfarsesti aproape mereu ocupandu-te de urgente, nu de cresterea optima a afacerii pentru ca “nu am timp!” sau “nu am resurse!”

De asemenea, stiu ca iti doresti sa implementezi optimizarile necesare, o strategie clara prin care business-ul tau sa creasca sanatos, dar nu ai o structura clara care sa te ajute sa organizezi asta si nu ai suport in transpunerea ideilor tale in actiuni concrete.

Daca am descris mai sus macar o parte din stilul tau de business, cu siguranta cel putin sesiunea gratuita de mentorat o sa te ajute!

Oricat de mult am fi atasati de activitatea noastra, de pasionati de ceea ce facem, stari care ne ajuta emotional sa trecem “altfel” prin provocari, avem nevoie de pragmatism cand gestionam si construim un business, iar acest pragmatism are nevoie sa se vada si in rezultatele atinse si in profitabilitate. Altfel, stim cu totii, nu exista business real, dar este intotdeauna loc de mai bine!

Identificand problemele, aplicand solutii concrete si monitorizand indicatorii specifici, se demareaza si sustine procesul de crestere in mod coerent si sustenabil!

Business mentoring este un cadru de crestere care se bazeaza pe colaborarea dintre un mentor, cel care pune la dispozitie un context structurat si validat de dezvoltare antreprenoriala, si un antreprenor deschis sa foloseasca resursele de invatare si crestere, experienta si expertiza puse la dispozitie de catre mentor, intr-un transfer de bune practici. Este diferit de interventiile de coaching sau training, intr- relatie punctuala de complementaritate cu ele acolo unde exista informatii lipsa sau integrarea cresterii intampina dificultati.

Aplica acum pentru o sesiune gratuita de mentorat din care pleci cu cel putin o solutie aplicabila de crestere!

Contacteaza-ne acum sau completeaza formularul si te contactam noi