Skip to content Skip to footer

Entrepreneurial leadership
for success in business

Daca vrei sa-ti cresti influenta si rezultatele in business

Daca vrei sa-ti cosntruiesti un sistem personalizat de gestiune a managementul operational si a celui de crestere

Daca vrei sa pivotezi sau sa extinzi activitatea

Daca vrei sa cresti ori sa scalezi business-ul

Daca vrei sa-ti maresti echipa

Daca vrei sa dezvolti capacitatea si capabilitatea echipei

Daca vrei sa generezi relatii parteneriale

Daca vrei sa faci exit valoros din business

Daca este intraprenor si te pregatesti sa promovezi

Daca vrei sa devii proprietar de afacere

Atunci acest program este contextul de care ai nevoie – te va sustine sa experimentezi si sa inveti sa gestionezi cu succes instrumente de leadership antreprenorial, intr-un sistem unic de aplicabilitate – lider observator – lider generator – mentor – astfel incat prezenta ta sa se acordeze cu succes la complexitatea rolului pe care-l ai.

Din experienta mea antreprenoriala de un sfert de veac si din experienta de coach profesionist, facilitator de crestere in zona de business si leadership, vin cu doar cateva exemple de ce persoanele de decizie nu acceseaza cresterea corecta si de durata in business:

– nu fac distinctie intre cele doua tipuri de leadership, cel operational si cel vizionar

– nu stiu sa-si creeze un sistem de conducere vs task-ri

– refuza sa constientizeze care este reala valoare pe care o aduc in business si in echipa

– confunda managementul de crestere cu procesele strategice

– se multumesc ca de la luna la alta sa fie doar costurile de viata ale activitatii acoperite

– din diverse temeri personale, se blocheaza in micromanagement

– le este teama sa nu piarda controlul delegand sau nu stiu sa cum sa delege corect

– nu-si pun atentia sa descopere noi resurse detinute de partenerii interni (angajati si colaboratori) sau nu-i aloca in rolurile in care aduc cea mai multa valoare

– tolereaza comportamente toxice in echipa din teama de a nu pierde

– nu reusesc sa dezvolte relatii parteneriale cu furnizorii si clentii din supra atentia acordata procesului de achizitie ori vanzare

– nu-si definesc o viziune dinamica

– nu-si definesc obiective concrete

– nu-si acorda spatiu de observare si invatare

– nu urmaresc activ etapele de implementare

– nu acorda spatiu sa analizeze si sa dezvolte produse si servicii din oportunitati

– prea multa atentie pe zona de vanzare, prea putina sau deloc atentie pe procesul de a dezvolta lideri interni, pe mentorat sau imputernicire

– nu stiu sa se dezvolte ca lideri influenti

– nu cauta instrumente clare pe care sa le aplice pentru a genera impact si succes repatat

Daca cel putin doua din scenariile de mai sus iti sunt familiare, atunci acest program este solutia potrivita pentru tine. Cu prezenta corecta de leadership si aplicabilitatea potrivita a instrumentelor antreprenoriale, cele pe care le vei experimenta, aceste disfunctionalitati si consecintele lor au rezolvare sanatoasa si eficienta – asta vei dobandi de-a lungul acestui program, parcurs ce cuprinde 10 etape de invatare si antrenament, dupa cum urmeaza:

Modul 1: Obiective de performanta personala si in business

Inainte de orice parcurs de crestere avem nevoie de claritatea contextului personal si de business in care ne dorim sa atingem rezultate de performanta intr-un ritm armonios, iar asta presupune identificarea unei viziuni dinamice asupra destinatiei dorite. Aceasta claritate iti este necesara in organizarea personala, in organizarea si gestionarea echipei pe zone de roluri si responsabilitati, in procesele de prospectare si vanzare, de extindere a impactului dorit. Instrumentul pe care-i vei integra in aceasta etapa cuprinde setarea corecta a obiectivelor si armonizarea lor astfel incat sa nu devina conflictuale si costisitoare.

Modul 2: Potential personal, potential de business si potentialul ecosistemului

Oriunde te-ai afla in parcursul tau actual, intotdeauna exista potentialul de a atinge urmatoarea etapa de performanta si calitate. In aceasta etapa vom identifica ambele valente ale oricarui tip de potential: cel al resurselor inca neaccesate si cel al capacitatii de a concretiza. In aceasta etapa, vei capata instrumente antreprenoriale de identificare a potentialului uman, de business si cel creat de oportunitati ulterioare, in raport cu obiectivele decise.

Modul 3: Harta esentiala de leadership

Nu este suficient sa ne stim punctele forte sau cele sensibile, modelul unic al acestui instrument antreprenorial de leadership iti va da ocazia sa ai permanent claritatea dinamicii personale, unde atentia se va pune pe aplicabilitatea, maximizarea si monetizarea resurselor tale interne si externe, alaturi de identificarea nevoilor de invatare si performanta acordate la contextul in care te afli.

Modul 4: Shift catre o mentalitate de crestere

Fiecare etapa de crestere ne confrunta cu propriile convingeri conflictuale sau limitative, ne invita sa amanam, sa evitam, sa gasim scuze pentru inactiunile noastre, oricat de mult ne dorim sa inaintam. Aceasta realitate este observata cel mai adesea in dependenta fata de zona operationala a liderilor care gestioneaza activitatea prin micromanagement, prin asumarea defectuoasa a mai multor roluri simultane, prin presiune asupra echipei si a partenerilor de business, dar si in relatiile sociale. Iluzia omnipotentei si a controlului este o capcana care hraneste fals nevoia de importanta de sine si nevoia de siguranta, insa consecinta este exact efectul opritor pe care il are asupra maturizarii personale a liderului si asupra parcursului de crestere a activitatii economice

In aceasta etapa vei deprinde abilitatea de a genera reorientarea catre o mentalitate de crestere, atat pentru tine cat si pentru cei din ecosistemul tau.

Modul 5: Genereaza relatii parteneriale

Vei deprinde capacitatea de a interactiona armonios cu intentia de a crea parteneriate productive. Abilitatea de a intelege corpul unei relatii, de a intelege si gestiona pozitionarile psihologice in cadrul acestora va fi un instrument de leadership antreprenorial de mare utilitate. Mai mult, de-a lungul acestui modul vei descoperi cum sa asculti active ce este spus si ce nu este spus, si cum poti adresa intrebari de explorare si solutionare, instrumente esentiale in spatiile de negociere, conversatiile conflictuale si procesele de vanzare.

Modul 6: Comunicare de crestere

Delegarea, una din cele mai mature abilitati ale unui lider, este de fapt, un proces de transfer al puterii, care tine mai mult de capacitatile emotionale ale liderului decat de capabilitatile celui care preia anumite raspunderi si responsabilitati. Ca acest proces sa aibe cel putin rezultatele asteptate, el are nevoie sa devina un spatiu de comunicare de crestere, si se poate construi pe baza instrumentelor de leadership pe care le vei descoperi in acest modul.

Modul 7: Transforma provocarile in oportunitati

Ceea ce vei invata in acest modul este un sistem esential de analiza strategica si solutionare prin decizii smart, aplicabil imediat atat la nivelul macro al ecosistemului dar si la nivel situational – vanzari, branding, resurse umane, provocari punctuale, creare de produse, pivotare/ deschidere de noi verticale, etc. Acest instrument antreprenorial de leadership cuprinde, pe langa abilitatea de a ne repozitiona fata de provocari, si elemente imbinate de management operational cat si de crestere.

Modul 8: Instrumente pentru gandire critica si creativa

Acest modul va fi plin de energie, te asigur. Vei descoperi instrumente care sustin cu simplitate gandirea critica, analiza si evaluarea datelor, imbinate cu tehnici creative care aduc prospetime, entuziasm si diversitate in procesul de rezolvare a problemelor. Nicio problema nu poate fi rezolvata cu aceeasi mentalitate cu care a fost creata, drept pentru care, acest instrument antreprenorial de leadership aduce un context fresh generator de idei si solutii inovatoare.

Modul 9: Gestionarea proceselor de schimbare

Schimbarea ca si concept are nevoie sa fie inteleasa diferit, pentru ca, ceea ce noi numim schimbare, este de fapt o extindere a scenariilor de viata pe baza unor decizii si alegeri – cuvantul mult mai potrivit este modelare! Calatoria spre performanta si succes, a unei persoane si a unei activitati, presupune un proces continuu de modelare catre rezultatele dorite, un proces dinamic care poate fi condus doar cu ajutorul unui sistem personalizat de gestiune a resurselor catre obiective. Pentru ca este nevoie de aceasta personalizare, nu de copy-paste, scopul acestui modul este sa ofere structura instrumentului de leadership antreprenorial prin care sa-ti sconstruiesti, in calitate de lider, acest sistem unic de gestiune.

Modul 10: Excelenta in leadership – influenta personala

Acest instrument antreprenorial de leadership adreseaza atat identitatea cat si rolul unui lider si sustine antreprenorii, intraprenorii si persoanele din echipele de management sa devina lideri distincti, modele de viata si de reusita apreciate care conduc si sunt implicate in business-ri de succes!

Cred foarte mult in puterea antreprenoriatului, in ecosistemele dinamice create sub aceasta umbrela, cred in capacitatea acestuia de a impacta pozitiv la nivel macro, de societate, si la nivel micro, de familie, sisteme sociale si relatii.

Rolul meu profesional este acela de a fi partenerul strategic al liderilor, sustinandu-i sa genereze cu succes valoare si profitabilitate. Sunt dedicata sa le sustin tranzitia de la statusul de manager, antreprenor, intraprenor sau lider de echipa, la rolul de game changer care inspira, la rolul de model de reusita, prin transferarea si antrenamentul acestor instrumente antreprenoriale de leadership. Sub bagheta unor astfel de lideri, succesul si recunoasterea sunt o normalitate.

Elementele diferentiatoare ale programului:

 • Abordare experientiala a transferului de informatii si a antrenamentului prin pozitionarea simultana in rolurile de observator – generator – mentor, altfel spus: lider observator – lider generator – mentor
 • Aplicabilitatea imediata a instrumentelor antreprenoriale
 • Capacitatea de transfer a acestor instrumente antreprenoriale de leadership atat in situatii personale cat si in cele de conducere, atat la nivel de individ cat si la nivel de echipa
 • “Cartile din carti sunt scrise” nu se aplica in acest parcurs. Programul este creat pe baza succesului experientei si expertizei acumulate alaturi de partenerii de crestere insotiti.
 • Acest program se parcurge alaturi de facilitator, nu pe baza de inregistari, astfel incat orice neintelegere sau dificulate ivita este adresata imediat

Grupele de lucru vor fi de minim 4 – maxim 10 persoane, intentia mea este ca fiecare intalnire sa fie calitativa si incluziva pentru toti participantii

Programul descris se poate parcurge atat online cat si offline, dupa cum urmeaza:

Inhouse – recomandat pentru echipele din aceeasi companie

Grupuri open – inregistreaza-te acum si revin catre tine cu optiunile oferite

Desfasurarea si conditiile programului:

 • mesajul tau de inscriere/ cerere oferta
 • intalnire-interviu de onboarding in program, pentru a ne asigura ca este solutia potrivita pentru tine si nevoile tale – imi rezerv dreptul si de a nu permite participarea
 • vei primi invitatia de a completa un assessment personal, moment T zero de start al procesului
 • stabilirea obiectivelor preliminare pentru acest context de invatare, antrenament si dezvoltare
 • intalnirile rezervate grupurilor open se vor desfasura la 2 saptamani distanta
 • intalnirile offline rezervate echipelor interne se pot grupa in 3 – 6 zile de lucru
 • fiecare modul se desfasoara pe o durata de 3 ore
 • fiecare modul va cuprinde teme de analiza si plan personal de actiuni pentru antrenament
 • vor exista etape permanente de evaluare a progresului

Preia controlul asupra succesului tau cu ajutorul acestui program de leadership antreprenorial!

Inscrie-te in urmatorul program sau cere o oferta de grup