Skip to content Skip to footer

Points of You® Academy

Trainer, coach, psihoterapeut, consilier, formator, pedagog, specialist L&D si HR – pregateste-te sa oferi spatii transformare audientei tale si vei face diferenta!
Ofera parghiile necesare ce stimuleaza simultan perceptia mentala si importanta emotionala atasata – invatarea si schimbarea de durata au nevoie de acest proces de integrare!

Points of You® Academy este o experiență simultana de studiu tehnic si de evolutie personala, este o invitație la extinderea capacității de observație și extinderea cunoștințelor intr-un mod inedit, autentic si creativ!

Points of You® Academy este spatiul de invatare experientiala structurată pe niveluri de cunoaștere. Fiecare nivel oferă un workshop live sau online captivant, cu atmosferă unică și conținut creativ.

Vei urca treptat scara cunoașterii, nivel după nivel!

Vei aprofunda cu ușurință conceptul interesant Points of You®.

Vei înțelege profunzimea si naturaletea metodologiei și a instrumentelor noastre și te vei deschide acestei oportunități semnificative de afaceri.

Prin sistemul Points of You® Romania Academy iti ofer posibilitatea:

  • sa adaugi portofoliului tau noi metode si instrumente suport drept catalizator in procesele transformationale facilitate de tine
  • sa accesezi generoasa arhiva a atelierelor tematice create deja
  • sa devii parte din comunitatea noastra dinamica si in continua crestere
    sa participi free la intalnirile lunare de mentoring pe care le ofer
  • sa-ti transformi cunostintele in intalniri pe care le poti integra perfect in sistemul tau generator de valori.