Skip to content Skip to footer

Leadership & Executive coaching development

Dezvolta si integreaza cu usurinta competentele esentiale de leadership in cadrul unui program-proces structurat, fundamentat si holistic!

In practica profesionala, reperul meu ca definitie al conceptului de leadership este suma armonizata a abilitatilor umane pe care o demonstrezi proactiv in contextul unui obiectiv dorit. Este important pentru noi toti sa avem rezultate, sa atingem obiectivele dorite, insa la fel de important este si felul in care facem acest lucru. Drept pentru care, leadership-ul, in viziunea mea, are nevoie sa demonstreze si un progres colectiv ecologic, nu doar rezultate. Asta ne ofera sansa sa gandim strategii atat in termeni de succes financiar si profesional, cat si in raport de valoare adusa in societate prin impactul si influenta pe care le aducem ca lideri.

 

“Leadership is a potent combination of strategy and character. But if you must be without one, be without the strategy.”

Norman Schwarzkopf

Dorinta mea ca profesionist este aceea de a structura cat mai simplu conceptele complexe, astfel incat sa devina usor de integrat ca informatie, usor de identificat unde ne aflam intr-un parcurs evolutiv si usor de implementat ca si comportament sau abilitate dobandita/ rafinata. Datorita unicitatii fiecarui lider si a unicitatii contextelor in care acesta se afla si folosindu-ma de expertiza acumulata am creat o structura simpla de lucru pentru clientii si colaboratorii mei care-si doresc o imbunatatire semnificativa in aceasta sfera.

Alege program individual personalizat de coaching
3 luni (6 sesiuni)

 • Cresterea productivitatii si a eficacitatii personale
 • Cresterea performantei
 • Imbunatatirea abilitatilor de delegare
 • Imbunatatirea comunicarii
 • Imbunatatirea gestionarii relatiilor
 • Cresterea stapanirii si increderii de sine
 • Imbunatatirea capacitatii de creatie si conectivitate   cognitiva

5.940,00lei

Alege program individual personalizat de coaching
6 luni (10 sesiuni)

 • Imbunatatirea prezentei ca lider
 • Imbunatatirea gestiunii emotionale
 • Cresterea claritatii si a eficientei deciziilor
 • Generarea de perspective complexe
 • Rapiditatea initiativelor
 • Eficientizarea gandirii critice
 • Cresterea capacitatii de invatare si implementare

8.910,00lei

Structura piramidala creata cumuleaza organic competentele de Leadership – fiecare dintre ele demonstreaza nivelul de maturitate si nivelul de motivatie a fiecarui lider. Datorita acestui grafic am constatat ca devine mai usor de identificat nu doar nivelul de maturitate, dar devin vizibile si nevoile de invatare si dezvoltare, indiferent de stilul fiecaruia de Leadership, piramida servind inclusiv in procesul de personalizare a planurilor strategice de antrenament.

Descopera ce demonstreaza abilitatile fiecarui nivel:

 1. Inteligenta intrapersonala cuprinde abilitatile care demonstreaza capacitatea persoanei de a se cunoaste si pe sine, dedica timp si resurse acestui proces continuu de constientizare, invatare, reinvatare si descoperire a propriei identitati, alaturi de constientizarea rolurilor sale socio-profesionale, calitatea si impactul acestora in fiecare arie a vietii. O componenta calitativa esentiala a acestui nivel o demonstreaza existenta valorilor personale si a principiilor ecologice de viata, nu doar in varianta declarata, dar si manifestata.
 2. Managementul personal cuprinde abilitatile care demonstreaza capacitatea persoanei de a-si gestiona viata intr-o directie evolutiva, de a-si descoperi si crea resursele necesare propriilor scopuri, de a-si folosi vointa si imaginatia in crearea de strategii pentru obiectivele pe termen scurt si mediu. Demonsteaza responsabilitate si asumare fata de propriile actiuni si consecinte, abilitatea de a-si gestiona timpul si prioritatile in constructia progresului personal si in relatiile apropiate. De asemenea, o componenta majora este acea in care demonstreaza grija de sine, fizic, mental si emotional, alaturi de capacitatea de auto-reglare in situatii de presiune.

Asumarea nevoii de autonomie, de creare a unui standard minim de calitate a vietii, de colaborare si co-interdependenta, motiveaza persoana sa se maturizeze in aceste doua etaje piramidale.

 1. Inteligenta interpersonala, nivel care cuprinde abilitatile de comunicare si relationare – consider esential sa fie evaluate si antrenate impreuna – demonstreaza capacitatea persoanei de a interactiona armonios cu intentia de a crea parteneriate productive. Regasim aici abilitatea de a intelege corpul unei relatii si abilitatea de a construi colaborari extinse in timp si ca valoare, abilitatea de a intelege si gestiona pozitionarile psihologice in cadrul acestora – asta inseamna abilitatea de a gestiona, prin comunicare clara si transparenta, oamenii si dinamica conexiunilor catre scopuri si obiective comune.

De asemenea, demonstreaza abilitatea de a negocia, de a asculta activ, de a adresa intrebari de explorare si solutionare, de a intelege si de a raspunde activ in fata conflictelor si de a crea spatiul discutiilor tensionate, in functie de stilurile de comunicare si de intentia/ scopul comun al fiecarei relatii.

 1. Managementul complexitatii cuprinde abilitatile care demonstreaza capacitatea persoanei de a gestiona si solutiona provocarile, alaturi de capacitatea de a decide si de a implementa deciziile sale. Gandirea strategica si critica, transformarea provocarilor in oportunitati, transpunerea deciziilor in planificari strategice, gestionarea congruenta a resurselor umane, operationale si financiare, rezilienta in spatiile de efort si schimbare, inovarea si creativitatea, sustinerea initiativelor de invatare si cele de mentorat, definirea clara a obiectivelor SMART sunt abilitati demonstrate si cultivate la nivel de individ si incurajate la nivel colectiv.

 Nivelul 3 si 4 al acestei piramide functioneaza in stransa legatura, sunt interconectate prin motivatia de a ne atinge scopurile personale, profesionale, colective. Cand ele sunt intr-o armonie productiva si se ating rezulatele dorite, liderul demonstreaza ca in acel spatiu a creat un nivel inalt de siguranta prishologica pentru cei din jur – sentiment de incredere bazat pe dovada ca nu exista consecinte negative atunci cand cei din mediul lui isi asuma riscul de a se expune, de a contribui cu perspective si initiative personale, de a arata vulnerabilitate in confruntare.

 1. Imputernicire cuprinde abilitatile care demonstreaza capacitatea persoanei de a crea noi lideri si de a influenta prin incredere si pozitionare sisteme de viata (mediu profesional, echipe, organizatii, comunitati, familie etc). Scopul unui lider ajuns la acest nivel de maturitate este motivat de transformarea potentialului uman si organizational/ comunitar in noi realitati ecologice, in noi standarde de evolutie, in sisteme inovatoare cu impact general.

Un astfel de lider gestioneaza conform unei viziuni ample, mai departe de granitele unui obiectiv financiar sau operational si ii imputerniceste pe cei din mediul lui, prin delegare si incredere, sa-si asume initiative congruente acestei viziuni. Demonstreaza capacitatea de a fi incluziv, de a culege resurse si orizonturi de posibilitati din diversitatea oamenilor si ideilor ce-l inconjoara, directionandu-le catre viziunea finala.

Compasiunea, respectul, nivelul inalt de etica si autenticitate, gestiunea nesigurantei si a disconfortului in situatii noi, capacitatea de a raspunde la fluctuatii socio-economice majore, demonstreaza prezenta sa transformatoare chiar si atunci cand “nu este in camera”, devenind astfel un game changer inspirational, un model pentru colectivul din care face parte, dar si pentru societate.

Imi doresc sa cred ca am adus valoare adaugata in intelegerea si clasificarea acestor competente. Sper ca-ti serveste aceasta perspectiva fresh prin care se poate, chiar si din descrierea generala, crea o nota de evaluare si punctarea anumitor nevoi de invatare/ dezvoltare. Ma bucura sa le pot impartasi 😊

Alege program individual personalizat de coaching
3 luni (6 sesiuni)

 • Cresterea productivitatii si a eficacitatii personale
 • Cresterea performantei
 • Imbunatatirea abilitatilor de delegare
 • Imbunatatirea comunicarii
 • Imbunatatirea gestionarii relatiilor
 • Cresterea stapanirii si increderii de sine
 • Imbunatatirea capacitatii de creatie si conectivitate   cognitiva

5.940,00lei

Alege program individual personalizat de coaching
6 luni (10 sesiuni)

 • Imbunatatirea prezentei ca lider
 • Imbunatatirea gestiunii emotionale
 • Cresterea claritatii si a eficientei deciziilor
 • Generarea de perspective complexe
 • Rapiditatea initiativelor
 • Eficientizarea gandirii critice
 • Cresterea capacitatii de invatare si implementare

8.910,00lei

Invatarea, dezvoltarea si integrarea cu usurinta a competentelor esentiale de leadership pe care orice lider, antreprenor si manager, este necesar sa le demonstreze, in raport cu nevoile realitatii si a obiectivele sale personale si executive, presupune un proces structurat, fundamentat si holistic. Pentru ca acest proces include etape de schimbare la nivel de mindset si la nivel comportamental, este extrem de relevant timpul necesar de procesare si implementare a acestor modificari – un program onest si relevant, individual sau de echipa, are nevoie de timp, recomandat 6 luni de antrenament si post evaluare recurenta.

Programul-proces unic creat nu este o prelegere sau simplu transfer de informatii, ci se bazeaza pe un antrenament experiential sustinut si facilitat in contextul existent al resurselor de mediu si ale viziunii dorite, adresand capacitatea si motivatia individuala si colectiva, climatul valorilor traite si eficacitatea echipelor gestionate. La finalul acestuia, beneficiile se vor vedea in demonstrarea competentelor asa cum sunt ele descrise in structura piramidala, in paralel cu atingerea obiectivelor SMART agreate – pe scurt, parcursul procesului aduce evolutia exponentiala!

Cine are nevoie de acest program-proces?

Persoane care aspira la, sunt nou promovate in sau vor sa evolueze fiind deja in roluri de lideri, manageri, antreprenori si solopreneuri.

Atunci cand alegi acest program-proces de dezvoltare si integrare cu usurinta a competentelor esentiale de leadership, pentru tine sau echipa ta, itinerariul va fi urmatorul:

 • mesajul tau de inscriere
 • intalnire-interviu de onboarding in program
 • planificarea personalizata a procesului de invatare/ schimbare
 • agrearea termenilor

Etapa de pregatire presupune:

 • completarea personala a assessmentului Leadership Essential
 • stabilirea obiectivelor SMART
 • alinierea acestora la nevoile de dezvoltare a organizatiei pe care o gestionezi sau din care faci parte
 • stabilirea obiectivelor de ordin personal
 • stabilirea nevoilor specifice de invatare/ schimbare

Etapa de antrenament, personalizat in functie de fiecare beneficiar, presupune:

 • procese de invatare/ schimbare prin descoperire
 • identificarea, prin abordari cognitive, a tiparelor mentale si comportamentale benefice
 • planificarea atingerii nevoilor de invatare/ schimbare
 • planificarea schimbarilor necesare de comportament
 • dezvoltarea si integrarea instrumentelor de gestiune ce demonstreaza inteligenta emotionala intrapersonala si interpersonala
 • integrarea de instrumente si metode in spatiul activ/ executiv, care sustin gestiunea coerenta a complexitatii
 • integrarea instrumentelor de decizie si a celor de transformare a provocarilor in oportunitati de crestere si inovare
 • integrarea instrumentelor de crestere a nivelului de siguranta psihologica, tool-uri pe care un lider este esential sa le inteleaga si sa le stapaneasca
 • integrarea de instrumente ce servesc imbunatatirii proceselor de comunicare si relationare, influenta si imputernicire
 • evaluare permanenta a procesului in raport cu activitatile zilnice, cu obiectivele strategice definite si cu impactul asupra echipei/ organizatiei

Etapa de exit din program:

 • finalul programului presupune invitatia de a evalua intregul parcurs si rezultatele atinse
 • stabilirea noilor obiective de invatare si dezvoltare, alaturi de interventiile de evaluare recurente
 • celebrare, evident 😊

In timp ce cantaresti deciza de a parcurge acest program-proces, te invit sa reflectezi la urmatoarele cuvinte ale lui Peter Drucker, cuvinte care ma inspira de fiecare data:

“Cel mai sigur mod de a prezice viitorul este sa-l creezi!”

Alege program individual personalizat de coaching
3 luni (6 sesiuni)

 • Cresterea productivitatii si a eficacitatii personale
 • Cresterea performantei
 • Imbunatatirea abilitatilor de delegare
 • Imbunatatirea comunicarii
 • Imbunatatirea gestionarii relatiilor
 • Cresterea stapanirii si increderii de sine
 • Imbunatatirea capacitatii de creatie si conectivitate   cognitiva

5.940,00lei

Alege program individual personalizat de coaching
6 luni (10 sesiuni)

 • Imbunatatirea prezentei ca lider
 • Imbunatatirea gestiunii emotionale
 • Cresterea claritatii si a eficientei deciziilor
 • Generarea de perspective complexe
 • Rapiditatea initiativelor
 • Eficientizarea gandirii critice
 • Cresterea capacitatii de invatare si implementare

8.910,00lei

Pentru orice alta intrebare sau sugestie, te rog sa ma contactezi