Skip to content Skip to footer

Inside-Out Purpose Driven Business Program

Exista doua tipologii de antreprenori: cei care descopera o oportunitate pe care o transforma intr-un sistem generator de valoare pentru propriul stil de viata si cei care vor sa aduca o schimbare, o transformare in oameni/ societate. Ambele variante sunt admirabile pentru curajul si dedicarea lor si le sustin cu respect. Sigur, exista si similaritati intre aceste activitati economice – operational, management, etc. si exista si diferente majore intre cele doua variante, diferente specifice profilului de activitate – ai nevoie sa le gestionezi corect pentru a avea impactul dorit.

Programul care urmeaza este pentru a doua categorie de (viitori) antreprenori sau freelanceri care vor sa aduca, prin ceea ce daruie ca misiune personala, o schimbare, o transformare, un suport al progresului la nivel individual si de grup. Profesionistul caruia ma adresez in acest program are pregatire, poate si experienta, in coaching, psiho-terapie, training, formare, specialist intr-o anumita metoda de lucru sau abordare, etc., si isi doreste sa creeze din oferta sa de schimbare si educatie un business propriu de succes – ma bucur sa ne intalnim in acest spatiu 😊

Asadar, te invit sa parcurgi acest program unic de business foarte potrivit pentru profesionistii din dezvoltare umana si profesionala care-si doresc un business relevant, de succes si comunitati create cu sens care sa-i urmeze.

Parcursul creat contine elemente specifice activitatii antreprenoriale din industria de profil, ofera suport in dezvoltare si mentorat in business, coerenta si claritatea fiecarei etape necesare. Plecand de la propriile mele “greseli”, lectii dure ale neasumarii, costuri de bani si timp, incapacitatea de a spune “nu”, frustarea de a vinde, dependenta fata de instabilitati economico-sociale, confuzii personale proiectate in ceilalti, lipsa claritatii in comunicare, necunoasterea etapelor de branding personal…si multe, multe altele pe care le voi impartasi pas cu pas, simt ca am atins momentul in care pot sa ofer ceea ce am invatat.

 

De-a lungul experientei in antreprenoriatul inside-out, unde oferta de valoare se naste din misiunea de schimbare si transformare, am avut ocazia sa intalnesc …mii de oameni in aceeasi situatie. Proiectele si initiativele de care am auzit in timpul formarii comunitatii Points of You in Romania (+5000 oameni) au fost uluitoare, insa nu toate au devenit business-ri sustenabile. De ce? Din propriile observatii, profesionistii si-au pierdut energia, motivatia, resursele personale de-a lungul timpului, fie nestiind cum sa-si gestioneze pasiunea in business coerent, fie pentru ca si-au contaminat inconstient propria activitate. Desigur, aceste greseli pot fi evitate si vom discuta despre fiecare in parte, in paralel cu definirea strategiei de dezvoltare si implementarea congruenta a initiativelor necesare transformarii pasiunii intr-un business corect. Nu spun nici faptul ca toate activitatile devin un succes, insa, daca resimti neputinta, frustrare sau regret ca nu “ti-a iesit”, poate ca este momentul sa intelegi ce altceva poti face acum.

Ce contine calatoria acestui program, dezvaluita in module esentiale?

 1. Intentia de business

Care este corelatia dintre intentiile de viata si cele de business

Cum transformam intentiile in obiective SMART?

 1. Promisiunea de valoare

Care sunt standardele tale de intergritate?

Cum devin ele promisiuni de valoare si principii de functionare?

Ce cumpara clientul tau?

 1. Cultiva energia business-lui tau

Cum generezi si regenerezi energie pentru activitatea ta?

Planificarea strategica a resurselor catre obiective

 1. Influenteaza prin autenticitate si relevanta

Identitatea ta de lider

Ce inseamna pozitionare si care este impactul aceasteia?

 1. Dezvolta-ti mindset-ul de creator intentionat

Cum transformam provocarile in resurse active pentru implinirea promisiunii de valoare?

 1. Parteneriatele de valoare

Cum le creezi?

Cum le gestionezi astfel incat sa-ti extinda eficienta si audienta?

 1. Condu-ti temerile ca sa-ti depasesti obstacolele

Cum recunosti punctele oarbe ale business-lui tau?

Dar ale tale ca lider?

 1. Pericolul de contaminare

Tu nu esti business-ul tau – cum depasesti cel mai mare blocaj al activitatii tale?

 1. Cultiva implinirea si multiplica succesul

Paralela strategiilor de dezvoltare si implinire

 1. Creaza comunitati cu sens

Cum creezi comunitati de valoare care sa te urmeze?

Sper ca titlurile modulelor sa-ti fi oferit sansa sa constientizezi anumite aspecte ale activitatii pe care o ai deja sau la care aspiri – cu siguranta, detalierea, consecintele si impactul temelor de lucru iti vor aduce si mai multa claritate si gestiune congruenta cu ceea ce-ti doresti ca rezultat.

Te invit sa ne intalnim online pe parcursul celor 10 module saptamanale si-ti propun sa-ti rezervi pentru fiecare cate 2 ore.

La ce alte rezultate te poti astepta, mai departe de detaliile deja oferite?

*Obiective clare de business necontaminate de nevoile sau neputintele personale

*Nisa sau nisele de audienta

*Abilitati si mentalitate antreprenoriala specifica industriei de dezvoltare umana

*Conturarea/ rafinarea identitatii profesionale

*Strategii pentru obtinerea de noi resurse necesare

*”Nu stiu sa vand” poate deveni o amintire dupa acest parcurs

*Strategii de crestere a productivitatii si eficientei

*Un instrument de rezilienta si pivotare in fata schimbarilor economico-sociale

*Dezvoltarea mai multor segmente de audienta si produse/ servicii relevante

Stiu ca momentul in care incepi pe cont propriu ori schimbi audienta poate fi trait in acelasi timp si cu teama si cu entuziasm, dar nu-ti face griji, sunt langa tine sa te sustin 🙂

Investitia acestui program iti ofera doua variante:

 • 2500 lei, poti opta pentru plata integrala sau in max 3 etape
 • 4500 lei investitie care include si 4 sesiuni individuale de coaching sau mentoring, in care-ti poti sa-ti clarifici, de exemplu, provocarile tale legate de situatii specifice. Desigur, si pentru aceasta varianta poti opta pentru plata integrala sau in max 3 etape.
 • Daca esti deja parte din comunitatea Edalt Institute, Points of You Romania sau EMCC Romania atunci ai deja o bonificatie de 10 % pentru optiunile de mai sus.

La finalul programului, vei primi Diploma de Participare si, daca este o optiune pentru tine, poti deveni membru activ si recunoscut al comunitatii extinse alaturi de mine, ceea ce aduce prezenta ta in cadrul portofoliului de profesionisti valorosi – o ocazie in plus pentru beneficii ulterioare precum vizibilitate, recunoastere si suport constant!

Te astept in urmatoarea grupa din 17 octombrie 2022 – va fi o bucurie sa crestem sustinut impreuna!

Inside-Out Purpose Driven Business Program (cu 4 sesiuni individuale)

Inside-Out Purpose Driven Business Program

Inscrie-te acum pentru o discutie despre beneficiile acestui program, fie grup, fie individual. 🙂