Skip to content Skip to footer

Go deep to go forward

Leadership & Executive coaching
Program de dezvoltare Leadership Star
Preintalnire
Leadership Essentials
Evaluari de monitorizare

Este alegerea necesara managerilor, freelancerilor, antreprenorilor, managerilor de echipa, a persoanelor care au rol executiv.

Da-mi voie sa-ti spun cateva cuvinte despre conceptul de Leadership, insa nu o sa-ti ofer inca o definitie, ci o sa-ti ofer context si platforma de dezvoltare pentru aceasta sfera. Leadership-ul, fiind o competenta umana, nu de rol, se invata, se dobandeste si se rafineaza continuu, pentru a ne permite sa ne adaptam permanent la ritmul schimbarilor si, in acelasi timp, sa conducem prin influenta mediul in care activam. Claritatea, prezenta, calitatea relationara, capacitatea de decizie si de influenta a unui lider sunt principalele obiective ale programului de dezvoltare pentru un lider.

Rezultatele cele mai bune le-au avut partenerii mei atunci cand am adus experienta, expertiza si structura prin modelul de dezvoltare Leadership STAR, reprezentand 5 arii de referinta si evolutie:

 1. Inteligenta intrapersonala – nivel de constientizare si constiinta de sine a identitatii personale
 2. Management personal – nivelul gestiunii de sine
 3. Inteligenta interpersonala – nivelul de comunicare si relationare
 4. Managementul complexitatii – nivel de gestionare a solutionarii provocarilor si a actelor decizionale
 5. Leading through empowering– nivelul de influenta, contributie si creatie personala asupra sistemelor

Ceea ce cuprinde este un antrenament integrativ al competentelor tale de leadership, urmarind imbunatatirea si evolutia in toate cele 5 arii prezentate, in paralel cu atingerea obiectivelor tale personale si/ sau profesionale, a rezultatelor pe care vrei sa le obtii.

 

Ce vei imbunatatii garantat?

 • Increderea in tine si cum sa cultivi incredere in ceilalti
 • Constiinta de sine
 • Gandirea critica si strategica
 • Claritatea asupra strategiilor de performanta
 • Prezenta personala
 • Calitatea deciziilor
 • Capabilitatea de a solutiona provocarile
 • Abilitatea de a-ti calibra emotiile
 • Capabilitatea de a inova
 • Cultivarea relatiilor parteneriale
 • Abilitatea de descoperi, capta si directiona potentialul
 • Capabilitatea de a gestiona conflicte si de a influenta pozitiv
 • Abilitatea de a imputernicii, delega si conduce eficient echipe

De ce este coaching-ul cea mai buna solutie pentru imbunatatirea nivelului de leadership si a prezentei manageriale?

Pentru ca acest parteneriat in forma de dialog provocator si creativ iti aduce evolutia in mentalitate, in intelegerea personala si a mediului tau, in paralel cu suportul in dobandirea de comportamente de calitate prin care-ti construiesti un timeless leadership autentic. Intentia mea contine mai mult decat transmiterea de informatii, ci integrarea lor in abilitatile si stilul tau de viata, personal si profesional.

Chiar acum ai oportunitatea sa faci un prim pas in cadrul acestui antrenament integrativ – solicita-mi astazi evaluarea creata special pentru aceasta etapa de inceput, Leadership Essentials, si poti decide chiar tu cu tine daca ai nevoie de acest program. Ceea ce vei regasi in materialul pregatit este o intalnire onesta cu tine in prezent, intalnire care-ti va genera claritate si constientizari organizate, un plus valoare benefic pentru parcursul catre obiectivele tale de urmatoare.

Leadership STAR este un program-antrenament de dezvoltare a competentelor necesare oricarui lider, si, in acelasi tim, este o calatorie de devenire personala.

Sunt la un mesaj distanta 🙂