Go deep to go forward

Mentoring & Coaching exclusiv
15 ore de coaching si mentoring
Preintalnire
10 sesiuni
Materiale si instrumente suport

Este alegerea preferata a profesionistilor care vor sa progreseze fara amanare, dar cu determinare. “De ce”-ul tau personal, intentia de a contribui si pasiunea pentru profesia careia te-ai dedicat devin fundatia sistemului tau generator de valoare, atat pentru tine cat si pentru viitori tai clienti. Impreuna, prin acest proces de mentoring si antrenament al abilitatilor tale de lider si facilitator, ai posibilitatea sa-ti construiesti structura propriului tau sistem, abordand intotdeauna cele trei componente necesare: intentie, strategie, executie.

Ca rezultat al parteneriatului nostru in acest ritm personalizat obtii:

    • Spatiul dedicat – este modul prin care-ti onorezi propriul ritm de dezvoltare si punctarea propriilor nevoi
    • Abordarea sistemica, nu punctuala – esti sustinut sa-ti extinzi perceptia asupra valorii pe care vrei s-o aduci prin activitatea ta: nu construi un produs, construieste un sistem care genereaza valoare, nu vinde sesiuni si intalniri la “bucata”, rafineaza-ti prezenta si abilitatile care creaza impact pe termen lung
    • “Go deep to go forward” – este invitatia pe care o lansez des specialistilor, este invitatia la scufundare in procesul de evolutie, scufundare care creaza momentum, breakthrough si extindere
    • Este un proces intens si intensiv prin care-ti antrenezi concomitent abilitatile de manager si de lider – nu, nu este acelasi lucru 🙂 – iti antrenezi mentalitatea de crestere si abilitatea de a ramane constant relevant pentru audienta ta, un proces care iti ofera posibilitatea sa te dezvolti aplicand, iesind din zona de testare teoretica.

Abordare personalizata si onesta.

Respect cu sinceritate si confidentialitate unicitatea si libera expresivitate a fiecarei persoane in fata careia ma aflu si a calatoriilor alese. Te invit la o discutie libera la finalul careia sa poti decide daca oportunitatile iti sunt potrivite.