Team Retreat
Echipa ta nu va mai fi la fel dupa aceasta experienta! Va fi mai buna!
De ce?
Ce se intampla in acest cadru special de lucru ca sa aiba un asemenea rezultat?
Acest tip de interventie permite rezolvarea disfunctiilor existente in cadrul echipei tale si face asta intr-un timp accelerat!
Care sunt cateva exemple de disfunctii invocate in Team Reatreat, disfunctii care, fara sa fie adresate cu eficacitate, devin costuri in rezultate asteptate, performanta si productivitate?
- Lipsa increderii
- Comunicare defectuoasa
- Agresivitate
- Lipsa sigurantei psihologice
- Lipsa colaborarii
- Conflicte de putere
- Conflict intre generatii
- Neasumarea responsabilitatilor
- Neasumarea rezultatelor agreate
- Bullying -ul
- Personaje rockstars
- Absenta sinergiei
- Conflictele tacite
- Divizare in “bisericute”
- Retentie de personal scazuta
- Lipsa angajament
- Dezinteres
- Lipsa toleranta
- Absenta creativitatii
- Absenta initiativelor inovatoare
- Lipsa compasiunii
- Lipsa de armonie intre lider si echipa
Caror echipe si grupuri lucrative le sunt recomandate astfel de interventii?
Acolo unde “locuiesc” disfunctiile din lista de mai sus!
Team Retreat este o investitie pe care organizatia, managerul sau business owner-ul au nevoie sa o faca atunci cand disfunctiile impacteaza calitatea relatiilor in cadrul echipei, calitatea relatiilor echipei cu mediul ei extern (clienti, colaboratori, alte departamente, stakeholders, etc) si calitatea rezultatelor.
Cum se desfasoara un Team Reatreat?
Rezultatele cele mai bune se obtin atunci cand membrii echipei au oportunitatea de a se intalni cateva zile departe de birou si de responsabilitatile lor obisnuite. Au sansa de a avea impreuna experiente de invatare, crestere si socializare informala, de a se cunoaste si interactiona in afara ritmului rolurilor pe care le au zi de zi. In acest spatiu, membrii echipei au sansa de a avea acele conversatii inconfortabile dar necesare pe care, in ritmul zilnic, le evita.
Cadrul securizant creat si condus de catre profesionist permite contexte de dialog relevant, vulnerabil si curajos, in care “se pun pe masa” provocarile”, iar asta permite solutionarea lor.
De ce Team Retreat si nu Team building?
Scopul intalnirilor de team building este doar acela de a imbunatati relatiile si de a socializa colaborativ membrii echipei, scop care se straduie sa fie atins prin diverse activitati interactive.
Scopul evenimentelor de Team Retreat este acela de a adresa, intr-un mediu informal dar profesionist, provocarile si disfunctiile echipei, astfel incat sa le permita rezolvarea lor intr-un mod accelerat, iar efectul sa fie de durata.
Programeaza acum un Team Retreat pentru echipa ta, pentru ca disfunctiile neadresate devin obisnuinte neprofitabile!
Contacteaza-ne acum sau completeaza formularul si te contactam noi