Skip to content Skip to footer

Creative Tools

In 2014 am adus profesionistilor din Romania sistemul Points of You®, deschizand astfel capitolul romanesc al sistemului international ce propune instrumente creative suport pentru facilitarea programelor de training, coaching, formare, educare, din zona HR, psihoterapie, dezvoltare personala si profesionala, alaturi de procesul de invatare experiential oferit acum in cadrul Points of You® Academy. Metoda propusa si intalnirile noastre de pregatire sunt validate si sustinute la nivel global de catre Federatia Internationala de Coaching prin oferta de puncte de acreditare CCE.

Ideale pentru a crea momente intense si activitati inedite, se pot adapta cu usurinta oricarui fel de proces de lucru, audienta sau public tinta. Se pot utiliza atat in activitati unu-la-unu cat si cu echipe/ grupuri mici, medii si mari. Conceptul Points of You® este simplu: noi credem ca totul in aceasta lume are un numar infinit de puncte de vedere – oameni, obiecte, locuri, emoții -… puncte de vedere, despre asta este vorba. Cu toate acestea, fiecare dintre noi are o perspectiva fizica limitata.

Atunci cand ne aflam intr-un context putem vedea doar ceea ce este chiar in fata noastra – tiparele noastre de zi cu zi, familiare. Atunci cand nu intelegem ceva sau cand nu suntem de acord, nu este neaparat pentru ca e ceva gresit. Poate ca noi pur si simplu nu vedem imaginea de ansamblu. Cand ne simtim blocati intr-o situatie si nu reusim sa gasim o solutie, este timpul sa incepem sa ne miscam si sa cautam noi perspective. Cu cat ne miscam mai mult, cu atat vom vedea mai multe variante. Aceasta miscare este propria noastra opinie despre situatia respectiva. Este o cautare, un dans. Ea ne tine treji, interesati, alerti, ne ascute simturile. Instrumentele si metoda Points of You® ne inspira sa facem exact acest lucru.