Creative Tools

In 2014 am adus profesionistilor din Romania sistemul Points of You®, deschizand astfel capitolul romanesc al sistemului international ce propune instrumente creative suport pentru facilitarea programelor de training, coaching, formare, educare, din zona HR, psihoterapie, dezvoltare personala si profesionala, alaturi de procesul de invatare experiential oferit acum in cadrul Points of You Academy. Metoda propusa si intalnirile noastre de pregatire sunt validate si sustinute la nivel global de catre Federatia Internationala de Coaching prin oferta de puncte acreditare CCE.

Ideale pentru a crea momente intense și activități inedite, se pot adapta cu ușurință oricărui fel de proces de lucru, audiență sau public țintă. Se pot utiliza atât în activități unu-la-unu cât și cu echipe/ grupuri mici, medii și mari. Conceptul Points of You® este simplu: noi credem că totul în această lume are un numar infinit de puncte de vedere, oameni, obiecte, locuri, emoții … puncte de vedere, despre asta este vorba. Cu toate acestea, fiecare dintre noi are o perspectivă fizică limitată.

Atunci când ne aflăm într-un context putem vedea doar ceea ce este chiar în fața noastră – tiparele noastre de zi cu zi, familiare. Atunci când nu înțelegem ceva sau când nu suntem de acord, nu este neapărat pentru că e ceva greșit. Poate că noi pur și simplu nu vedem imaginea de ansamblu. Când ne simtim blocati într-o situație și nu reusim sa găsim o soluție, este timpul să începem sa ne mișcam și să cautam noi perspective. Cu cât ne miscam mai mult, cu atât vom vedea mai multe variante. Această mișcare este propria noastra opinie despre situatia respectiva. Este o căutare, o miscare, un dans. Ea ne ține treji, interesati, alerti, ne ascute simțurile. Instrumentele și metoda Points of You® ne inspira să facem exact acest lucru.