Business Solutions

Transforma azi provocarile in spatii de dezvoltare alegand solutia potrivita!

Preintalnire

Evaluare si personalizare

Suport profesionist si confidentialitate

Mediul de business, antreprenorial sau organizational, parcurge intotdeauna momente cheie de tranzitie si transformare – sunt inevitabile, provocatoare, de multe ori impredictibile, le mai numim momente VUCA sau mai nou “2020”, insa sunt foarte valoroase, necesare chiar, prin efectul de dezvoltare pe care-l impun. Nu exista un cadru de timp in care acestea apar, pot fi prezente fie in faza de start-up, fie intr-un mediu matur care se extinde sau se reinventeaza.

Valoarea obtinuta in cadrul intalnirilor de coaching (antrenament) propuse este un real suport pentru aceste contextele situationale regasite in mediul de business. Acest set de solutii sutine antreprenorii, managerii si echipele lucrative sa-si transforme provocarile in spatii de dezvoltare si ofera o abordare practica pentru a rezolva problemele cheie.

Viziunea mea de lucru ca specialist in coaching executiv si antrenament al abilitatilor de leadership, alaturi de experienta extinsa ca facilitator al grupurilor de profesionisti, aduce abordarea holistica si creativa a situatiilor cheie – tranzitiile si transformarile. Antrenarea lor simultanta genereaza progres si sustenabilitate, genereaza si atrage valoare ca un sistem de succes.

Fiecare solutie oferita presupune personalizare si modelare pe nevoile existente si obiectivele specifice fiecarei situatii. Cuprinde automat evaluari individuale si evaluarea mediului existent, ceea ce aduce claritate momentului prezent, al provocarilor existente, a resurselor disponibile si a celor ce se impun, astfel incat solutiile sa fie personalizate si aliniate obiectivelor anuntate.

Solutii cheie in forma modelelor de antrenament (coaching) propuse sunt descrise in denumire:

Business Essentials – viziune, misiune, identitate, nisa, oferte de valoare, roluri, obiective

Comunicare productiva – crearea unui mediu colaborativ

Abilitati esentiale de leadership pentru manageri si lideri de echipa – prezenta, influenta, impact, rezultate

Planificare strategica – dinamica congruenta a resurselor catre atingerea obiectivelor

Executarea eficienta a planificarilor

Rezolvarea conflictelor neproductive dar costisitoare

Excelenta serviciilor oferite – customer CARE service

Angajamentul meu deschis, suportiv, respectuos si profesionist este pentru succesul dvs. profesional si organizational. Drept pentru care ma asigur ca timpul si investitia in aceste solutii, sau altele create, sunt bine folosite. Specificul discutiilor, evaluarilor si a antrenamentelor sunt confidentiale atat pe durata contractuala cat si dupa incetarea colaborarii.

Transforma azi provocarile in spatii de dezvoltare alegand solutia potrivita!