Transforma-ti viziunea intr-un sistem de valoare

40 ore de coaching si mentoring
Preintalnire
26 de sesiuni pe durata a 6 luni
Suport si confidentialitate

De-a lungul carierei mele de trainer, coach si expert facilitator am interactionat cu peste 2 000 de profesionisti si antreprenori, parte din ei specialisti ai industiei soft skills si din zona dezvoltarii personale, plus cateva sute din zona educatiei, peste 500 din ei mi-au devenit elevi in programele de training, oameni real pasionati de ceea ce fac, cu o nevoie fantastica de a se darui si de a darui din expertiza lor. Oameni care iubesc viata si oamenii, si care isi doresc sa aduca o diferenta in bine – o reala bucurie si inspiratie sa ma fi aflat in prezenta lor si le multumesc cu recunostinta.

Am ascultat sute de idei creative si proiecte fantastice, unele minunat de simple si inovatoare, care, cu siguranta, ar fi impactat industria si ar fi adus valoare adresantilor.

Dar in timp, o mare parte din acesti oameni am observat ca dispar…ceva din ei, ceva insuficient acceptat, recunoscut sau antrenat (constatatare in urma discutiilor avute) i-a oprit, i-a limitat, i-a stins. Poiectele si ideile au devenit amintiri, atat pentru mine cat si pentru creatorii lor, amintiri pe care acum nu le pot vizita decat in liniste si cu regret, pentru ca sunt irepetabile pentru alte voci.

Probabil vocile exterioare dar si cele care ne apartin, cele care ne spun “n-o sa mearga”, “n-o sa aiba succes”, “s-a mai facut asta”, “nu am bani sa investesc”, “nu stiu sa vand”, “sunt altii mai mari care fac deja asta”… au invins pana la urma, au avut dreptate – n-o sa mearga nimic din ce n-ai inceput.

 

Un alt motiv pentru care acesti specialisti dispar este acela ca inceteaza sa invete, ignorand nevoia de a-si dezvolta competentele suport, abilitatile de manager, considerand suficienta pregatirea tehnica si de profil deja parcursa.

“Ce s-a intamplat cu pasiunea si cu intentia ta?”

Inlocuieste regretele si amanarile cu progres!

Ai acum oportunitatea nu doar sa incepi sanatos, ci ai oportunitatea de a construi sanatos, indiferent daca esti novice in industrie sau ai atins acel prag al deciziei de reinventare.

Ai acum oportunitatea de investi 6 luni in acest program de antrenament si mentoring ce are ca scop transformarea viziunii tale intr-un sistem generator de valoare prin antrenarea liderului din tine si dezvoltarea abilitatilor tale de manager al acestui sistem, abilitati stategice si organizationale pe care le vei aplica imediata in activitatea ta.

Ai acum oportunitatea sa incepi astazi!

Ca rezultat al acestui parteneriat obtii:

  • Definirea si integrarea viziunii personale, a impactului pe care vrei sa-l ai, a mesajului, a mostenirii pe care vrei s-o creezi, a oportunitatii, a sensului (metascop) pentru care ai ales acest drum.
  • Definirea structurii propriului tau sistem, abordand intotdeauna cele trei componente necesare unei activitati de succes: intentie, strategie, executie.
  • Stabirea misiunii, potrofoliului de activitati prin care implementezi viziunea.
  • Stabilirea nisei de piata si a avatarilor ce cauta valoarea ta.
  • Stabilirea strategiei de branding si a mesajului unic vanzare (unique selling proposition).
  • Planificarea, implementarea activitatilor, testare, evaluare eficientei rezultatelor si reimplementare
  • Congruenta intre viziune, strategie si executie care stimuleaza evolutia sistemica, nu punctuala
  • Antrenarea unui mindset de crestere care te sustine sa ai continuu un mesaj relevant pentru auditoriul tau.
  • Adresarea provocarilor personale si profesionale in acest spatiu de crestere si noutate – sunt inevitabile, iti marturisesc cu onestitate, te pot opri sau le poti transforma in feedback si poti invata din ele
  • Respect, etica si integritate profesionala si intelectuala in relatia cu rolurile tale si in relatiile cu partenerii tai

Abordare personalizata si onesta

Respect cu sinceritate si confidentialitate unicitatea si libera expresivitate a fiecarei persoane in fata careia ma aflu si a calatoriilor alese. Te invit la o discutie libera la finalul careia sa poti decide daca oportunitatile iti sunt potrivite.