Transforma-ti viziunea intr-un sistem de valoare

Asuma-ti responsabilitatea fata de propriul tau succes, organizeaza-ti resursele, antreneaza-te si monetizeaza-ti cu succes cunostintele, abilitatile, experienta si expertiza!

Acest MasterMind este pentru tine daca te regasesti intr-unul din scenariile:

 • Ai un cumul de resurse – cunostinte, experienta, expertiza, pregatire – si vrei sa dezvolti din ele activitatea solida care sa-ti genereze un venit ce-ti sustine stilul de viata la care aspiri
 • Ai esuat cel putin de doua ori dar inca ai incredere in proiectul/ ideea ta si vrei si le construiesti coerent, congruent cu viziunea ta si inteligent ca gestiune de resurse
 • Ai ajuns in punctul in care serviciile sau produsele tale nu mai sunt relevante nevoilor momentului actual si vrei sa regandesti din ele o noua sursa de venit din ele
 • Ai schimbat domeniul de expertiza, totul pare de la zero, vrei claritate si vrei sa largesti orizontul optiunilor
 • Esti in imposibilitatea de a mai profesa si oferi valoare in acest nou context socio-economic si vrei sa dai un alt orizont activitatii tale
 • Vrei sa ai mai putine erori costisitoare, financiare si de timp, decat pana acum, asta inseamna ca alegi investitia intr-un parteneriat suport care sa te ajute sa le eviti
 • Vrei sa incepi o (noua) cariera profesionala
 • Vrei sa (re)devii antreprenor
 • Vrei sa (re)devii freelancer
 • Vrei sa deschizi si sa dezvolti o noua linie de business
 • Dezvoltarea planificarii si implementarea strategiei de dezvoltare este o provocare pentru tine si/ sau pentru echipa ta si vrei sa ai un suport profesionist
 • Vrei sa imbunatatesti abilitatile si claritatea rolului tau executiv si managerial – esti oglinda mediului tau, cand tu cresti, valoarea mediului creste, atunci apar si rezultatele dorite!
 • Vrei rezultate mai bune ale efortului tau, dar nu stii care este problema, ce-ti scapa din vedere. Fie, in situatia in care intelegi provocarile, nu ai gasit formula depasirii lor
 • Vrei sa ajungi la “urmatorul nivel” de succes
 • Vrei sa pivotezi scenariile de viata si profesionale, si “luatul de la zero” este singura optiune

Ai acum oportunitatea sa incepi chiar astazi acest proces de transpunere in realitate a viziunii tale de succes!

De-a lungul carierei mele de antreprenor (+21 ani), trainer, coach si expert facilitator am interactionat cu mii de profesionisti si antreprenori, parte din ei specialisti ai industiei soft skills si din zona dezvoltarii personale, plus cateva sute din zona educatiei, dar si specialisti in domenii de activitate diferite. Oameni real pasionati de ceea ce fac, cu o nevoie fantastica de a se darui si de a darui din expertiza lor. Oameni care iubesc viata si oamenii, si care isi doresc sa aduca o diferenta in bine – o reala bucurie si inspiratie sa ma fi aflat in prezenta lor si le multumesc cu recunostinta.

Am ascultat sute de idei creative si proiecte fantastice, unele minunat de simple si inovatoare, care, cu siguranta, ar fi impactat industria de profil si ar fi adus valoare.

Dar in timp, o mare parte din acesti oameni am observat ca dispar…ceva din ei, ceva i-a oprit, i-a limitat, i-a stins. Poiectele si ideile au devenit amintiri, atat pentru mine cat si pentru creatorii lor, amintiri pe care acum nu le pot vizita decat in liniste si cu regret, pentru ca sunt irepetabile pentru alte voci.

Probabil vocile exterioare dar si cele din dialogul intern, cele care ne spun “n-o sa mearga”, “n-o sa aiba succes”, “s-a mai facut asta”, “nu am bani sa investesc”, “nu stiu sa vand”, “sunt altii mai mari care fac deja asta”… au invins pana la urma, au avut dreptate – n-o sa mearga nimic din ce n-ai inceput.

Un alt motiv pentru care acesti specialisti dispar dupa ce reusesc sa faca doar cativa pasi, este acela ca inceteaza sa invete, ignorand nevoia de a-si dezvolta competentele suport esentiale, abilitatile de manager si mentalitatea potrivita, considerand ideea de business suficient de potrivita sa reuseasca.

Inlocuieste regretele si amanarile cu progres!

Acest structura completa de dezvoltare iti ofera programul

MasterMindTransforma-ti viziunea intr-un sistem generator de valoare:

Structura de dezvoltare formata din etapele esentiale

I. Constientizare

Evaluare Leadership Essentials
Viziunea – schimbarea dorita la final
Obiective SMART
Perceptie de sine
Principii de succes
Mentalitatea de angajat-liber profesionist-antreprenor

II. Management si gestiunea resurselor

Evaluare Business Essentials
Plan de dezvoltare a resurselor
Strategie de dezvoltare
Initiative etapizate si congruente
Implementare strategica
Sistemul de procesare a provocarilor
Abilitati decizionale – sisteme de procesare si cadre de referinta

III. Leadership

Monitorizare dezvoltare
Leadership mindset – influenta, impact, prezenta
Contributia personala
Replicarea succesului

Ceea ce diferentiaza acest program de altele, ceea ce-l face unic cel putin in Romania este exact paradoxul de dezvoltare: vei invata sa observi, sa generezi si sa gestionezi procesele paralele de dezvoltare, pentru ca ele creaza impreuna acel punct de inflexiune, de pivotare, de transformare reala.

Sunt oameni care reactioneaza la schimbare adaptandu-se si Game Changeri care initiaza schimbarea, construind propriile sisteme generatoare de valoare!

 • Suportul meu LIVE oferindu-ti spatiul de dezvoltare prin coaching, mentoring si supervizare ca sistem suport de evolutie in cadrul acestui program, pentru ca vreau sa iei cat mai multa valoare si transformare din el si pentru a te putea insotii cu prezenta la fiecare pas nou si provocator, fiecare moment de confuzie, fiecare moment de indoiala:
 • Ti-am pregatit un cadrul de timp sanatos, pentru ca nu exista miracole peste noapte, o etapizare a procesului pe parcursul a 6 luni, in care ne vom intalni saptamanal in sedinte individuale dedicate tie, fie fata in fata, fie online.
 • In afara obiectivelor desemnate intre intalnirile noastre recurente, vei avea un spatiu de reflectie personal “Intalnirea cu mine” alaturi de instrumentele reflectie si invatare de la Points of You® – le primesti cadou la inceput de drum. Expertiza profesionala de manager, expert facilitator si Country Leader pentru Romania a acestui sistem o voi aduce aproape de tine astfel incat sa te antrenezi cu perseverenta si sa creezi valoare in fiecare zi.
 • Implementarea monitorizata a strategiilor catre obiectivele decise in timpul MasterMind-lui. Intentia programului nu este acela doar de a iti transmite informatii, de a te expune doar la do’s and don’ts sau scheme prestabilite. Intentia este de a provoca dezvoltarea paralela, de a cultiva comportamentele strategice, de a genera cu eficienta actiunile potrivite.

 

Cred ca succesul nu este un dar oferit la nastere, ci un proces de activ de imbinare cu sens a abilitatilor, cunostintelor, efortului, mentalitatii si obiectivelor extrase din viziunea ta de succes. Prin urmare, vad succesul ca o consecinta a vointei tale de a trece prin acest proces, pentru ca totul se poate invata.

Scopul meu este acela de a-ti facilita trecerea prin acest proces, de a iti oferi incredere si structura la fiecare pas, de a te evoca atunci cand tensiunea cresterii creaza presiune, de a-ti cataliza punctele fierbinti de intalnire cu provocarile inevitabile, de a te antrena sa-ti atingi etapele succesului tau, pentru ca totul se poate invata.

Respect cu sinceritate si confidentialitate unicitatea si libera expresivitate a fiecarei persoane in fata careia ma aflu. Te invit la o discutie libera la finalul careia sa poti decide daca oportunitatile iti sunt potrivite.

Ce astepti?